Ki vagyok?

Tudom, azért kattintottál, hogy rólam olvass. Én mégis először Rólad szeretnék egy kicsit beszélni.
Benne vagy?

Ha csak egy szót kellene mondanod magadról, mit mondanál? Céltudatos vagy céltalan?

És a vállalkozásodról? Izgalmas vagy unalmas?

Ha csak egy mondatban kellene megfogalmaznod a mindennapi munkád, mit mondanál? Mindennap azt csinálod, amit szeretsz vagy azt, amit muszáj?

És az életedről? Azt az életet éled, amit megálmodtál?

Bármi is a válaszod, szerintem mindig van ahová fejlődni.
Mindig van valami új, amit megtanulhatsz vagy kipróbálhatsz. 😉

Most itt vagy és az én szavaimat olvasod, ez számomra azt jelenti, hogy vállalkozó szellemű, izgalmas, céltudatos és pozitív gondolkodású vagy.

Lehet, hogy még nem azt az életet éled, amit megálmodtál, de tele vagy jó ötletekkel, és az egy helyben toporgás helyett nap mint nap teszel valamit a céljaid eléréséért.

A mindennapok forgatagában szükséged lenne egy kis háttér támogatásra? Gyakorlati segítségre egy-egy konkrét terv kivitelezésében?
Szükségét érzed, hogy elkötelezettebb ügyfeleket vonzz magadhoz és egy közösséget építs ki magadnak, akiktől folyamatos visszajelzést kapsz?
Szeretnéd, hogy több ember halljon rólad és arról, amit csinálsz?

Ha ez így van, akkor a legjobb helyen jársz, mert célom, hogy baráti közelségbe hozzam hozzád és a vállalkozásodhoz az online- és tartalommarketing eszközeit.

Napjaink modern üzleti megoldásaival és a social media platformok segítségével elérheted azokat az embereket, akiket igazán szeretnél.
Elkötelezettebbé teheted őket, a mindennapjaik részévé válhatsz és szükség esetén, téged fognak keresni!

A The Virtual Helper segítséget nyújt abban, hogy megbarátkozz a blogolással, a Facebookkal, az Instagrammal, a Pinteresttel, a Twitterrel, a LinkedInnel és egyéb új marketing eszközzel, annak érdekében, hogy hatékonyan tudd Te is használni az ügyfeleiddel való kapcsolat építésében és mélyítésében.

Már egy ideje dédelgetett álmod egy olyan online vállalkozás létrehozása, amely nyereséget termel és megváltoztatja az emberek életét? Csak nem tudod hol kezd, és nehéz megtenni az első lépést?

Már egy ideje tervezed, hogy online is elérhetővé teszed jelenlegi vállalkozásod? Épp csak időd vagy anyagi kereted nem volt még a konkrét terv kidolgozására?

Még nincs elegendő munka ahhoz, hogy egy állandó alkalmazott kelljen hozzá? Vagy nem akarod a nyakadba venni az alkalmazottal járó terheket?

Tudod, ezzel csak egy gond van, hogy így egy csomó klassz dologról maradsz le, ami a sikerhez vezetne.
A halogatás nagy hiba, és ezt te is tudod!

A halogatás helyett van egy célravezetőbb módszer: a delegálás!

Te nyugodtan csináld, amit szeretsz, vagy amihez a legjobban értesz, a többit pedig delegáld, szervezd ki!

Én hiszem, hogy nem kell mindenkinek mindenhez is értenie.

Legyél egy dologban jó, de abban nagyon!

Hiszek abban, hogy a 21. században minden vállalkozás megérdemli az online elérhetőséget, a szuper brandet és azt, hogy úgy dübörögjön a piacon, mint egy kib@szott ROCKSTAR a színpadon!

Szia!

Komán Csilla vagyok, idealista álmodozó és gyakorlati megvalósító.
Az online marketing és a digitalizáció szerelmese, a pszichológia és a társadalomtudományok rabja, az autodidakta tanulás híve, a home office kényelmének imádója és a kreativitás csodálója.

Szenvedélyesen szeretném jobbá tenni a világot, és erre az én legjobb eszközöm az, ha például neked is segítő jobbot nyújtok az üzleted online jelenlétének növelésében.

Tudásomat leginkább autodidakta módon, tapasztalati úton szereztem, egy saját webshop felépítésével, működtetésével és napi szintű karbantartásával.
Személyi asszisztensként már egyengettem más útját, ügyfélszolgálatosként értékesítettem és szolgáltam ki ügyfeleket. Voltam már vásárló és eladó is, csak úgy mint te.

Végzettségemet tekintve könyvelő vagyok, ami számomra teljesen érthetetlen. Soha nem voltam a számok embere, sokkal inkább a szavaké.

A marketing és a pszichológia viszont mindig is érdekelt, talán ez azon ritka dolgok egyike, ami hosszú évek után sem változott.

Az üzleti élet misztériuma már kisgyerekként magával ragadott. 😍
Két szék és néhány régi könyv olyan képzeletbeli irodába repített, ahol én voltam a világ legjobb „tiktárnője”. Igen, jól olvasod…ekkoriban a szavakat még ki sem tudtam ejteni helyesen, nemhogy leírni. 😅
Képzeld, még üzleti megbeszéléseket is folyattam a 740 km-re lévő nagynénémmel. Elég nagy volt a képzelőerőm, vagy talán már ekkor sejtettem, hogy ez lesz a jövő?! Hm…

És ez lett a jövőm. Most már a saját utamat egyengetem.
Ma már saját vállalkozást építek, és segítem mások munkáját azzal, hogy delegálhatnak nekem feladatokat.

Olyan vagyok, mint Te, szenvedélyes, ambiciózus, kreatív és az álmaihoz makacsul ragaszkodó, akinek tervei és céljai vannak. Aki feladatokban gondolkodik és nem problémákban.

Nem vagyok tökéletes.
Követek el hibákat.
Nincs minden kérdésre válaszom.
Néha bennem is van félelem és kétségbeesés.
De igyekszem a lehető legjobban teljesíteni, a legtöbbet megtanulni hibáimból és őszintén vállalni a felelősséget!

Néha kerülök padlóra, mert emberből vagyok, és ez megengedett.
De mindig van valaki, aki emlékeztet, hogy nincs mit keresnem a padlón, mert amire szükségem van, azt nem ott találom.

Remélem neked is van ilyen segítséged. De ha nincs, akkor lehetek én az, aki néha fenékbe rúg. 😁

Na jó,… azért ezt nem fogom megtenni és életvezetési tanácsot sem adok.
Helyette inkább a vállalkozásod online életének vezetését vállalom át.
Konkrétan adminisztrációs-, közösségi média-, webshop-, weboldal asszisztenciát és szöveges tartalomkészítést ajánlok.

Ha már eljutottál ehhez a részhez, akkor egy nagy KÖSZÖNÖM-el tartozom!

Remélem, ez még csak kapcsolatunk kezdete!

A legjobb módja annak, hogy kapcsolatban maradhassunk, ha feliratkozol hírlevelemre, mert e-mailben küldöm a klasszabbnál klasszabb anyagokat.
Ha feliratkozásoddal VirtHelp VIP leszel, akkor biztosítalak róla, hogy bennfentes tartalmakat, érdekes és hasznos infókat, tippeket, esettanulmányokat és nyomtatványokat kapsz postafiókodba.
A Facebook-on és az Instagram-on követve pedig bepillantás nyerhetsz a mindennapjaimba.

Az együttműködéseim online történnek, a jövőben pedig veled is virtuálisan tartanám a kapcsolatot, ezért érdemes az összes csatornámat követned, hogy jobban megismerhess!

Most én is szeretnék megtudni rólad többet!

A bejegyzés végén találsz egy űrlapot, amely segítségével direkt nekem teheted fel kérdésedet vagy oszthatod meg észrevételedet.
Tedd meg bátran és én igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni!

Köszönöm, hogy időt szántál Rám!
Örülök, hogy megtetted az első lépést!
Már izgatottan várom a következőt!

Üdv,
Csillu