Be Productive

Mit jelent ez?

Röviden: Webshop asszisztenciát 😊

Bővebben: Termékek feltöltése a webshopodba (termék létrehozása, ár rögzítése, fotók feltöltése, termékleírások bemásolása), meglévő blogállomány és egyéb tartalmak feltöltése, képek méretezése, kategóriák és címkék beállítása. Raktárkészletek kezelése, időközönkénti ellenőrzése és aktualizálása.

Miért hasznos ez Neked?

A digitális korszak érthető igénye, hogy vállalkozásunk, termékeink és szolgáltatásaink elérhetőek legyenek online is. Ha lépést akarsz tartani a korral, érdemes fontolóra venned a webshop lehetőségét, és érdemes megnézned, hogy hogyan illik a profilodba.

Az e-kereskedelem és a webshop egy kiváló, költségkímélő lehetőséget nyújt Neked arra, hogy termékeidet vagy szolgáltatásaidat elérhetővé tedd ügyfeleid számára, távolságtól és időzónától függetlenül.

Webshoppal szélesítheted termékskáládat, nyitva lehetsz a nap minden órájában, kényelmet biztosíthatsz vásárlóidnak, időt és energiát takaríthatsz meg, kihasználhatod az impulzus vásárlások előnyeit, versenyképes áron tudsz értékesíteni. Egyszóval csak nyerhetsz, ha webshopban gondolkozol, vagy meglévő fizikai boltod bevételét akarod kiegészíteni online értékesítéssel.

Egy online bolt létrehozása manapság hihetetlen versenyelőnyt tud biztosítani számodra is, azokkal szemben, akik még nem fogadták el az e-kereskedelem világát. Egy olyan korban, amikor az ügyfelek folyamatosan keresik a leggyorsabb és legegyszerűbb módot arra, hogy megvásárolják, amire szükségük van, oltári nagy baki egy ilyen lehetőség kihagyása.

Jó tartalommarketinggel és keresőoptimalizálással a webshopod előkelő helyen jelenhet meg a keresőmotorok találatai között. A közösségi média oldalak, mint például a Facebook, Instagram és a Twitter, mind lehetőséget biztosítanak, hogy megnyerd ügyfeleid bizalmát és nagyobb forgalmat terelj webáruházadba.

Manapság az ügyfelek egyre inkább értékelik az online vásárlás kényelmét. Ahelyett, hogy naponta órákat töltenének a fizikai üzletekben kereséssel, az emberek gyakrabban választják az internet adta lehetőségeket. Így akár a munkahelyi szünetekben, az iskola előtt vagy zord időjárási körülmények között, gyakorlatilag bármikor vásárolhatnak, ha nem akarnak kimenni a főutcára vagy bevásárlóközpontba, hogy megkeressenek téged. A multik ezt már egy ideje felismerték és ösztönzik is vásárlóikat az online vásárlásra.

Ha nekik működik, akkor neked is fog. Talán egy kis szemléletváltás kell hozzá, de semmi több. Nem kell informatikai zseninek lenned vagy online marketing gurunak, sőt még csak a termékek fotózásával vagy termékleírások készítésével, adatok feltöltésével sem kell neked foglalkoznod. Ezeket a teendőket mind ki tudod szervezni. Az utóbbiakat például nekem.

Mennyibe kerül?

EGYEDI ÁRAJÁNLAT, az elvégzendő feladatok függvényében

Az alap óradíj: 2100HUF / 6.5EUR / 30RON

Az alábbi form kitöltésével vedd fel a kapcsolatot velem, kérj ajánlatot és használd ki az e-kereskedelem adta hatalmas lehetőséget!