Be Visible

Mit jelent ez?

Röviden: Weboldal asszisztenciát 😊

Bővebben: Weboldal meglévő szöveges tartalmainak feltöltése, meglévő blogállomány és egyéb szöveges tartalmak feltöltése, képek méretezése, kategóriák és címkék beállítása

Miért hasznos ez Neked?

Egy nagyon klassz vállalkozásod van, olyan termékkel vagy szolgáltatással, ami kiváló, esetleg egyedülálló, de a webes jelenléted kifejezetten lapos? Ez nagy hiba! Hiszen így naponta veszítesz. Elveszíted azokat a leendő vásárlóidat, akik online találtak rád.

Az már valószínűleg neked sem újság, hogy napjainkban az emberek nagy része elsőként online keres rá a problémája megoldására. Szinte korhatár nélkül mindenki “ráguglíz”, ha valamit keres.

Ezért, ha nincs weboldalad, vagy ami van, az nem kelt jó benyomást potenciális, új vásárlóidban, akkor egyszerűen elveszíted őket még mielőtt a tieid lehettek volna. Olyan, mintha eltörnéd a bokáját mielőtt belépett volna a boltodba.

A weboldalon keresztül történő kommunikálás egy fontos eszköz arra, hogy sikeres légy és megélj abból, amit csinálsz. Természetesen az online kommunikáció túlmutat egy sima weboldalon, kell hozzá egy jól működő blog, ahol érdekes cikkeket publikálhatsz, amivel felépíthetsz egy szakártői státuszt. Továbbá kell egy Facebook oldal és egy Instagram fiók, ahol követőket gyűjtesz, ahol megosztod a tartalmaidat és közösséget építesz.

De ez nem csak az új ügyfelek megszerzéséről szól. Meglévő ügyfeleid is időről időre meglátogatják weboldaladat, különösen akkor, ha hatékonyan e-mail marketingezel, vagy ha rendszeresen közzéteszed a blogbejegyzéseidet a közösségi médiában és megosztod újdonságaidat.

Tudom, hogy mint a legtöbb vállalkozónak, egyszerűen neked sincs időd arra, hogy ilyen webes tartalmakat készíts. Nincs időd arra, hogy a tartalmaid posztolásával bíbelődj, és arra sincs, hogy képet méretezz hozzájuk.

De nem is kell ezzel foglalkoznod. Elég, ha kiszervezed a munkát. Így csak azzal kell foglalkozz, amit igazán szeretsz és közben degeszre keresheted magad.

Mennyibe kerül?

EGYEDI ÁRAJÁNLAT, az elvégzendő feladatok függvényében.

Az alap óradíj: 2100HUF / 6.5EUR / 30RON

Az alábbi form kitöltésével vedd fel a kapcsolatot velem és válj láthatóvá online is!