B2C Szövegírás

Mit jelent a B2C szövegírás?

Röviden: Szövegírást 😊

Bővebben: Weboldal/webshop szöveges tartalmainak elkészítését, bemutatkozó szövegek, szolgáltatás/termékleírások, blogbejegyzések és egyéb, a vállalkozásod megismeréséhez szükséges szövegek megírását.

Miért hasznos ez neked?

Mert napjaink üzleti valóságában a tartalom és a szöveg a király, a király tartalom pedig eléri a célpiacod szívét.
Weboldalad szövegei nagyon sokat elárulnak rólad, a vállalkozásodról, a termékedről, szolgáltatásodról és arról a munkáról, amit végzel.

Nem szép dolog, de ebben az esetben is a borító alapján ítéljük meg a könyvet, azaz a vállalkozásodat. Így hát, ha sikeres brandet akarsz felépíteni és sok pénzt keresni, akkor beszélned kell a vevőiddel. Erre pedig a legjobb és legolcsóbb módszer az, ha egyszerű és közérthető módon, részletesen és a valóságnak megfelelően mutatod be magad és a vállalkozásodat.

Ha tartalmaid hasznosak, érdekesek és megfelelően vannak felépítve, figyelembe véve a keresőoptimalizálási feltételeket is, akkor hosszútávon könnyedén elérheted potenciális ügyfeleidet, amiben nagy segítséged lesz a Google keresőmotorja is.

Ezeket a szövegeket könnyedén újrahasznosíthatod a közösségi médiában közösségépítésre, valamint e-mail hírlevél kampányokban is.

A minőségi tartalomnak köszönhetően rendszeres kapcsolatot építhetsz ki ügyfeleiddel, erősítheted hírnevedet, szakértői státuszt építhetsz fel, és nem utolsó sorban egy egyedi arculatot tudsz megteremteni magadnak, amit a vásárlóid imádni fognak.

Mennyibe kerül?

Egy kb. 2000 karakteres cikk elkészítése, plusz témához illeszkedő stock fotó 5400 HUF / 17EUR / 75RON

Egy kb. 1000 karakteres termék- vagy szolgáltatásleírás 3200HUF / 10 EUR / 45RON

Ha ettől eltérő hosszúságú vagy speciális tartalmú szövegre van szükséged, kérj egyedi ajánlatot!

Az alábbi form kitöltésével vedd fel a kapcsolatot velem és készíttess szöveges tartalmat az üzleti sikeredért!