Start To Be Social

Mit jelent ez?

Röviden: Közösségi média profilok létrehozását 😊

Bővebben: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn vagy Twitter profilok létrehozását.

A létrehozott profilok feltöltését tartalommal, profilképek és borítókép beállítását, névjegy feltöltését az adataiddal, bemutatkozó szöveged és történeted feltöltését az adott felületnek megfelelően.

Miért hasznos ez Neked?

Napjainkban az emberek 90 százaléka először online keresi fel a vállalkozásokat még abban az esetben is, ha később szándékukban áll személyesen is ellátogatni a fizikai üzletbe. Megnézik például a mások által megosztott véleményeket, és ezek alapján rangsorolnak.

A Facebook a harmadik leglátogatottabb weboldal, közvetlenül a Google és a YouTube után, a top 13-ban pedig benne van az Instagram, a Twitter, a Pinterest és a LinkedIn is. Ez azt jelenti, hogy ha a vállalkozásod nem rendelkezik aktív közösségi média jelenléttel, minden nap értékes ügyfeleket/vásárlókat veszítesz.

A 21. századi vállalkozás brand építésének egyik alapvető eleme az olyan online arculat kialakítása, amely elmélyíti az ügyfelekben a bizalmat és az elköteleződést. Ezt Neked sem szabad mellőznöd, mert az aktív közösségi média jelenlét hozzájárul a vállalkozásod növekedéséhez és sikerességéhez.

Ehhez pedig az első lépés, hogy felhelyezd magad és a vállalkozásod a közösségi média térképére.

Mennyibe kerül?

A profilok létrehozásának folyamata kb. 2-3 órát vesz igénybe, attól függően, hogy melyik oldalakra szeretnél regisztrálni. Ez az intervallum az általad elkészített tartalmak feltöltésére vonatkozik, nem tartalmazza a képek és a szöveges tartalmak elkészítését.

Az alap óradíj: 2100HUF / 6.5EUR / 30RON

A pontos árajánlatért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!